Search

Sportschool Arnhem

Sportschool in Arnhem met een persoonlijke touch, je bent snel fit

Zoek je een sportschool in Arnhem? Maar wel eentje waar jij je lekker voelt? Waar je ongedwongen kunt sporten en bewegen? Kom naar My Fit Boutique. In onze luxe, kleinschalige boutique fitness voel je je snel thuis.

Sportschool in Arnhem met persoonlijke begeleiding

Bij My Fit Boutique krijg je persoonlijke begeleiding. Dat betekent dat onze professionele en ervaren trainers altijd voor je klaar staan. Ze helpen je bij alle trainingen en zorgen ervoor dat je jouw doelen haalt. Want of je de lat nou hoog legt of laag: sporten is pas echt leuk als je merkt dat je er fitter van wordt. En natuurlijk dat je blessurevrij blijft. Daarom is de persoonlijke coaching door onze ervaren en kundige trainers ook voor jou van groot belang.

Een momentje voor jezelf in de luxe sferen van My Boutique Fitness

Lekker actief bezig zijn houdt je fit en gezond. Maar zeg nou zelf, even lekker naar de sportschool in Arnhem is toch vooral ook een momentje voor jezelf. Je bent er even lekker tussenuit, weg uit de drukte en hectiek van het dagelijks leven. En wat is er nou fijner dan dat moment te benutten om aan  jezelf te werken. Voor een gezonde geest in een gezond lichaam. Na slechts een half uurtje voel je je als herboren.

Fit worden, fit blijven, het hoeft niet lang te duren

Werken aan je fitheid tijdrovend? Niet bij My Fit Boutique. Want met trainen op onze eGym Circle blijf je fit en vitaal in slechts dertig minuten. Het is een afwisselende en zeer effectieve training, waarbij de toestellen zich automatisch snel instellen op jouw persoonlijke kenmerken en voorkeuren. Dus geen gedoe, maar lekker aan de slag!

Vraag hier je gratis dagpas aan.

Vul je gegevens in en we nemen contact met je op!

"*" geeft vereiste velden aan

Neem je iemand mee?*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.