Search

Fitness Arnhem

Fitness in Arnhem bij My Fit Boutique, fit en vitaal in slechts 30 minuten!

Fit & Vitaal in slechts 30 minuten. Het kan met de EGYM Cirkel van My Fit Boutique fitness in Arnhem. Je traint afwisselend op een circuit van acht volautomatische toestellen. Dankzij de slimme samenstelling van het circuit, train je in slechts een half uur alle belangrijke spiergroepen: kracht, cardio, conditie en balans.

Fit & in vorm met EGYM in onze fitness in Arnhem

Heb je weinig tijd? Of heb je geen zin om vele uren in de sportschool te trainen? Maar wil je wel fit en in vorm blijven? En wil je ook nog graag een beetje plezier tijdens het bewegen? Dan is de EGYM Cirkel in onze fitness in Arnhem echt iets voor jou. Het kost je slechts een half uurtje per training en houdt je helemaal fit.

Wat is de eGym Cirkel?

eGym is een zeer efficiƫnte circuittraining. De acht volautomatische trainingstoestellen vormen een zeer doordacht geheel waarmee je een complete full-body workout doet in zeer korte tijd. Deze gevarieerde training omvat kracht- & cardio-trainingselementen. Ook train je jouw conditie, balans en reactievermogen.

Persoonlijk trainingsprogramma

Je traint op de eGym Circle volgens je persoonlijke trainingsprogramma. Dat begint met een nulmeting en daarna kun je regelmatig je vorderingen laten meten en eventueel daarop jouw trainingsprogramma aanpassen.

Volautomatische trainingstoestellen

De acht toestellen in onze EGYM Cirkel scannen de chip in jouw persoonlijke polsbandje. Daarop staat jouw eigen trainingsprogramma op maat en de optimale instelling van elk toestel voor jouw lichaam. De trainingsapparaten stellen zich aan de hand van de scan supersnel volautomatisch in op jouw lichaam en doelen. Je traint een paar minuten per toestel en wisselt dan alweer. Zo wordt EGYM nooit saai.

Waarom EGYM bij My Fit Boutique fitness in Arnhem?

  • fit en vitaal in slechts 30 minuten
  • iedereen kan meedoen, iedereen is gelijk
  • persoonlijke begeleiding
  • volautomatische toestellen
  • persoonlijk trainingsprogramma

 

Vraag hier je gratis dagpas aan.

Vul je gegevens in en we nemen contact met je op!

"*" geeft vereiste velden aan

Neem je iemand mee?*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.