Search

Sportcentrum Arnhem

My Fit Boutique, kleinschalig en sfeervol sportcentrum in Arnhem

Zoek je een kleinschalig sportcentrum in Arnhem? Een sportschool met een sfeervolle ambiance, waar je voor de gezelligheid gaat sporten? My Fit Boutique is een kleinschalige boutique fitness voor iedereen. Op slechts tweehonderd vierkante meter vind je alles wat je nodig hebt om gezond, fit en vitaal te worden en te blijven.

Een momentje voor jezelf in ons sportcentrum in Arnhem

Even naar My Fit Boutique is toch vooral ook een momentje voor jezelf. Je bent er even lekker tussenuit, weg uit de drukte en hectiek van het dagelijks leven. In ons sfeervolle, kleinschalige sportcentrum in Arnhem kun je lekker actief bezig zijn. Je werkt aan je fitheid, alleen of bijvoorbeeld met een vriend of vriendin. En na het sporten kun je in alle rust gezellig onder het genot van een kopje koffie of thee bijkletsen in onze loungehoek met leestafel.

Spoten in ons sportcentrum in Arnhem, hoe werkt dat?

My Fit Boutique is een kleinschalig sportcentrum in Arnhem. Kloppend hart van onze fitnessclub is de eGym Circle. Dit is een circuittraining met acht volautomatische trainingstoestellen. Je krijgt een persoonlijk polsbandje met daarop jouw persoonlijke kenmerken en doelen. De apparaten stellen zich snel volautomatisch in zodra je je polsbandje scant. Je kunt dus gelijk aan de slag om jouw doelen te gaan halen!

Volautomatische trainingstoestellen

De acht toestellen in onze EGYM Cirkel scannen de chip in jouw persoonlijke polsbandje. Daarop staat jouw eigen trainingsprogramma op maat en de optimale instelling van elk toestel voor jouw lichaam. De trainingsapparaten stellen zich aan de hand van de scan supersnel volautomatisch in op jouw lichaam en doelen. Je traint een paar minuten per toestel en wisselt dan alweer. Zo wordt EGYM nooit saai.

Waarom EGYM bij My Fit Boutique fitness in Arnhem?

  • fit en vitaal in slechts 30 minuten
  • iedereen kan meedoen, iedereen is gelijk
  • persoonlijke begeleiding
  • volautomatische toestellen
  • persoonlijk trainingsprogramma

 

Vraag hier je gratis dagpas aan.

Vul je gegevens in en we nemen contact met je op!

"*" geeft vereiste velden aan

Neem je iemand mee?*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.