Search

Fitness Hub

Een unieke 3D analyse van jouw lichaam

De analyse

De EGYM Fitness Hub voert tijdens de analyse verschillende metingen en analyses uit, waaronder lichaamsanalyse en flexibiliteitstesten. Daarnaast biedt het inzicht in je fysieke conditie en jouw persoonlijke doel. Vooruitgang is de route naar succes en doordat je je progressie eenvoudig kunnen bekijken na elke training, blijf je enorm gemotiveerd!

EGYM Fitness Hub

De Hub zorgt voor een efficiënte intake doordat de 3D camera automatisch je registreert én analyseert, Daarna worden de toestellen in enkele seconden correct ingesteld en kan je training starten! Eenvoudig, veilig en ook nog eens heel leuk om te doen!

Trainingsmotivatie

My Fit Boutique is ervan overtuigd dat trainingsprogressie staat voor trainingssucces. Toch duurt het een meestal een tijdje voordat de eerste tekenen van echte vooruitgang lichamelijk zichtbaar zijn. Met de Fitness Hub wordt jouw progressie direct zichtbaar en gevisualiseerd, wat zorgt voor de juiste trainingsmotivatie! Dit doen we met de Biologische Leeftijd.

De totale Biologische leeftijd is het gemiddelde van je kracht, conditie, lichaamssamenstelling en flexibiliteit. Als je Biologische Leeftijd laag is, betekent dit dat je fitter bent dan je echte leeftijd. Kom nu ook de Fitness Hub ontdekken en vraag een proeftraining aan!

Vraag hier je gratis dagpas aan.

Vul je gegevens in en we nemen contact met je op!

"*" geeft vereiste velden aan

Neem je iemand mee?*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.