Search

Personal Trainer Arnhem

Personal trainer in Arnhem? Kies voor de persoonlijke begeleiding van My Fit Boutique

Zoek je een personal trainer in Arnhem? Effectief trainen met persoonlijke begeleiding doe je bij My Fit Boutique. Op onze eGym Circle train je afwisselend en met verrassende resultaten. In onze kleinschalige boutique fitness zijn altijd kundige en ervaren personal coaches aanwezig die jou de begeleiding en motivatie geven die je nodig hebt voor je training.

De persoonlijke begeleiding die je nodig hebt zonder de hoge kosten van een personal trainer

Personal training? Nee.

Trainen op de eGym Circle van My Fit Boutique is geen concept voor personal training (PT) in Arnhem. Je traint in principe zelfstandig op de volautomatische apparaten je kracht, conditie, balans en reactievermogen. De apparaten lezen de chip in jouw persoonlijke polsbandje en stellen zich snel volledig in op jouw persoonlijke kenmerken en trainingsprogramma.

Personal trainers in Arnhem? Ja!

Wel is er bij ons altijd een personal coach voor fitness aanwezig. En dat krijg je zeker niet overal in de wereld van fitness en boutique clubs. De enthousiaste en kundige personal coaches van My Fit Boutique geven je tijdens je workout alle persoonlijke begeleiding die je nodig hebt. Ook motiveren zij jou om het beste uit jezelf te halen. Met andere woorden: bij My Fit Boutique Fit krijg je ​​de persoonlijke begeleiding die je nodig hebt zonder de hoge kosten van een personal trainer.

Waarom kiest Arnhem voor My Fit Boutique?

  • personal training zonder personal trainer prijzen
  • persoonlijke aandacht van jouw coach
  • full body-workout in slechts 30 minuten
  • sporten in een luxe, gemoedelijke entourage
  • je traint jouw kracht, conditie, balans en reactiesnelheid

Small group fitness met personal trainer in Arnhem

De eGym Circle van My Fit Boutique bestaat uit acht volautomatische toestellen, waarop je afwisselend kort en intensief jouw workout doet. Dankzij dit aantal toestellen, is de eGym Circle geschikt om met meerdere mensen tegelijk een workout te doen. Dus zoek je een small group fitness met personal trainer in Arnhem? Kom eens naar My Fit Boutique en laat je verrassen door onze sfeervolle, professionele fitnessclub.

Vraag hier je gratis dagpas aan.

Vul je gegevens in en we nemen contact met je op!

"*" geeft vereiste velden aan

Neem je iemand mee?*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.