Search

Afvallen Arnhem

Afvallen in Arnhem? Slank worden en slank blijven met een gezonde leefstijl

Afvallen in Arnhem doe je bij My Fit Boutique. Afslanken is bij ons een gezonde mix van voeding en beweging. Kom je lekker sporten, maar wil je om slank te worden en slank te blijven ook iets doen aan je eetpatroon?

Crashdieet of gezonde leefstijl?

Met een crashdieet val je snel af. Maar is crashen wel zo gezond? En hoe lang hou je het vol? De specialisten op het gebied van voeding en beweging bij My Fit Boutique zetten liever in op een gezonde leefstijl: voor een langdurig effect, een fit en vitaal leven. Daarbij gaan wij jou ondersteunen bij een gezonde, lekkere leefstijl die helemaal bij jou past!

Overgewicht, hoe komt dat?

Je lichaam krijgt energie binnen en verbruikt energie. Die hoeveelheden moeten in balans zijn. Die energiebalans is bij veel mensen met overgewicht verstoord. Er komt in veel gevallen teveel energierijke voeding binnen of het lichaam verbruikt te weinig van de energie die het krijgt toegediend. Daarom kijken wij naar voeding én beweging. Dat is effetief afvallen in Arnhem bij My Fit Boutique.

Waarom wil je geen overgewicht?

Te veel kilo’s kunnen je belemmeren bij alles wat je doet of graag wilt doen. Je bent sneller moe of kunt bepaalde activiteiten zelfs helemaal niet doen. Maar dat is niet het enige. Overgewicht is ook een zware belasting voor onder meer je heupen, knieën en enkels. Je kunt er bovendien chronische ziektes als diabetes type 2 en hart- en vaatziekten van krijgen. Heb je last van overgewicht en wil je graag afvallen in Arnhem? Wij helpen je graag verder.

Afvallen in Arnhem met jouw persoonlijke coach

Bij My Fit Boutique coachen we jou naar een gezond gewicht. Je gaat lekker actief bewegen en aan de slag met je voedingspatroon. Dat wil zeggen: geen poeders of shakes, maar gewoon lekkere voedzame en gezonde maaltijden met verse producten. En er is niks verboden, ook een lekker stukje chocola of gezellig uit eten horen bij een gezond en aangenaam leven. Met elkaar willen we een gezonde leefstijl voor jou zo makkelijk mogelijk maken!

Vraag hier je gratis dagpas aan.

Vul je gegevens in en we nemen contact met je op!

"*" geeft vereiste velden aan

Neem je iemand mee?*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.